Skip to main content
NetApp Knowledge Base

Why HIC temp sensor shows with status disabled in A250?

Views:
312
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
aff-series
Specialty:
hw
Last Updated:

Applies to

  • AFF A250
  • HIC_Temp0, HIC_Temp1

Answer

  • Depending on the HIC type, the temp sensors on the card could be 0, 1 or 2.
  • If the sensor is not present on the card, the policy set the sensor in disabled state. It is expected behavior.

Additional Information

  • In node run -node * -command environment status we can see
HIC1 Temp1 disabled -- C 3 C 5 C 101 C 103 C
  • In sp-latest-ipmi output, the sensor will show like:
HIC1_TEMP1 | na | degrees C | na | 1.000 | 3.000 | 5.000 | 101.000 | 103.000 | 105.000
  • It can also be checked as disabled in AutoSupport section PLATFORM-SENSORS.xml

 

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.