Skip to main content
We are redesigning the NetApp Knowledge Base site to make it easier to use and navigate. The new and improved site will be available the first week of October. Check out our video or read this KB article to know more about changes you’ll see on the site.
NetApp Knowledge Base

'HTTP 401: Error getting root assets' when running setup-mnode

Views:
578
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
element-software
Specialty:
hci
Last Updated:

Applies to

  • Management node (mNode)
  • Element 11.3 and higher

Issue

When running the setup-mnode script (/sf/packages/mnode/setup-mnode), the following error appears:

HTTP 401: Error getting root assets 

Full error output:

2019-08-21T06:47:00.513774Z]:[config_util:75] INFO:Retrying 45/45 time...
[2019-08-21T06:47:00.514760Z]:[config_util:78] INFO:Waiting 10 seconds before next attempt.
[2019-08-21T06:47:10.577006Z]:[config_util:72] ERROR:Maximum Retry Attempts (45) Reached. Raising Error.
Traceback (most recent call last):
  File "setup_scripts/config_util.py", line 59, in retry_operation
  File "setup_scripts/mnode_api_client.py", line 32, in get_root_assets
  File "setup_scripts/mnode_api_client.py", line 343, in handle_response
sfprime.MnodeCfgError: Error: HTTP 401: Error getting root assets. -
[2019-08-21T06:47:10.577901Z]:[mnodecfg:69] ERROR:Error: HTTP 401: Error getting root assets. -

 

CUSTOMER EXCLUSIVE CONTENT

Registered NetApp customers get unlimited access to our dynamic Knowledge Base.

New authoritative content is published and updated each day by our team of experts.

Current Customer or Partner?

Sign In for unlimited access

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

 

******************************************************* *******************************************************