Skip to main content
NetApp Knowledge Base

Disks falsely showing as used in aggregate in 'disk show'

Views:
609
Visibility:
Public
Votes:
2
Category:
fas-systems
Specialty:
hw
Last Updated:

Applies to

  • ONTAP 9
  • AFF systems
  • FAS systems
  • New setup

Issue

Disks are showing as used in aggregate in storage disk show but the aggregate they're used in does not appear in storage aggregate show

::> storage disk show
                     Usable           Disk    Container   Container
Disk                 Size   Shelf Bay Type    Type        Name      Owner
---------------- ---------- ----- --- ------- ----------- --------- --------
1.0.0                1.09TB     0   0 SAS     aggregate   aggr0     Node1
1.0.1                1.09TB     0   1 SAS     aggregate   aggr0     Node1
1.0.2                1.09TB     0   2 SAS     aggregate   aggr0     Node1

 

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.

 

  • Was this article helpful?