Skip to main content
NetApp Knowledge Base

SG6000 compute node reports "Up" on port 1 when physically connected to port 2

Views:
332
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
storagegrid-webscale
Specialty:
sgrid
Last Updated:

Applies to

  • NetApp StorageGRID
  • StorageGRID SG6060 and SGF6024 appliance with ConnectX5 network interface card
  • StorageGRID Installer (PGE) version 3.6.0

Issue

  • StorageGRID installer page shows port 1 is "Up" while a cable is physically plugged into port 2 (second port from left)

clipboard_e9f10795f390fdeed1c571b4cb56eca78.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • This behavior prevents new appliance deployments from utilizing fixed mode network link configuration as it mixes up GRID and CLIENT network.
  • Appliances deployed in existing environments may report the following alerts:
    • Storage appliance link down on network port 1, 2, 3, or 4
    • Storage appliance link down on Grid Network (or Client Network)

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.