Skip to main content
NetApp Knowledge Base

StorageGRID one node having multiple network ports down

Views:
10
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
storagegrid
Specialty:
sgrid
Last Updated:

Applies to

  • StorageGRID SG5700

Issue

  • Multiple network ports down after hotfix

clipboard_ec1b1b65cb46f88aaaba2bbda3c4fe37c.png

  • Ports are not in Running state
    • Working port - hic1: flags=6211<UP,BROADCAST,RUNNING,SLAVE,MULTICAST>  mtu 1500
    • Non-working port - hic2: flags=6147<UP,BROADCAST,SLAVE,MULTICAST>  mtu 1500 <<<<<< Not Running
  • Reseat / cleaning/ replacing of the SFP and cable from compute controller to switch does not bring the ports up.

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.