Skip to main content
NetApp Knowledge Base

Bond10G connectivity goes down after upgrade to Element software 11.3 and above

Views:
181
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
netapp-hci
Specialty:
hci
Last Updated:

Applies to

  • Element software 11.3 or higher
  • SFP transceiver X6606A 

Issue

  • After a node upgrades to 11.3 or higher, the alert The SolidFire Application cannot communicate with node ID <X> does not resolve.
  • Link lights on the Bond1G connection (eth2 and eth3) are active, but there are no link lights on the Bond10G (eth0 and eth1).
  • MIP for the node is pingable but the SIP is not.

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.

 

  • Was this article helpful?