Skip to main content
NetApp Knowledge Base

502 - Bad Gateway error when loading the per-node UI of an Element storage node

Views:
607
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
element-software
Specialty:
solidfire
Last Updated:

Applies to

  • NetApp Element software versions 12.0 and above
  • NetApp SolidFire SF-Series product line
  • NetApp H-series storage nodes

Issue

When attempting to access the per-node web UI (https://<node_management_ip>:442) of an individual storage node on 12.0 or above, the UI fails to load and displays the following:

  • Something went wrong with Hybrid Cloud Control.
  • 502 - Bad Gateway
  • Click the link below to try again. If the problem persists, contact your technical support engineer.

Example:

clipboard_e71048e4185abaa3180c65ca461317305.png

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.