Skip to main content
NetApp Knowledge Base

Azure CVO VM is not booting up

Views:
123
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
cloud-manager
Specialty:
cloud
Last Updated:

Applies to

  • Cloud Volumes ONTAP (CVO)
  • Microsoft Azure

Issue

  • CVO VMs are not booting up even though it is powered on from Azure portal.
  • VM redeploy did not fix the issue.
  • The following errors are seen in the console boot log :

    Failed to get maintenance event data from scheduledevents. Rebooting.
    Unable to retrieve azure Instance meta-data (instance/compute/name)

    [Jul 27 08:47:50]: 0x801009000: 0: NOTICE: RpcConnectionCache: markFailure: markFailure: New Quarantine for localhost:536873474(spmd)/1[tcp]{fffffffd|ffffffff} with timeout(20.000s) Reason:: RPC: Port mapper failure - RPC: Unable to send

    Terminated
    unmount of /dev failed (BUSY)
    Uptime: 2m9s
    System rebooting...
    Loading kernel...
    Loading configured modules...
    can't find 'geom_stripe'
    no error message

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.