Skip to main content
NetApp Knowledge Base

Commands sent to ATTO Bridge via in-band are failing

Views:
65
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
metrocluster
Specialty:
metrocluster
Last Updated:

Applies to

  • MetroCluster FC
  • ONTAP 9
  • ATTO FibreBridge 7600N

Issue

When attempting to send commands to an ATTO bridge via in-band connection in ONTAP commands are failing due to internal error:

::> storage bridge run-cli -name ATTO_7600N_1 -command info
::> system bridge run-cli -name ATTO_7600N_1 -command info :: Pending
::> system bridge run-cli -name ATTO_7600N_1 -command info :: Error: [job 800] Job hit an internal error.

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.
Scan to view the article on your device