Skip to main content
NetApp Knowledge Base

Unable to login to OnCommand Workflow Automation after install due to 'admin' user not created during installation

Views:
356
Visibility:
Public
Votes:
1
Category:
oncommand-workflow-automation-wfa
Specialty:
legacy
Last Updated:

Applies to

  • OnCommand Workflow Automation 5.1.1 ( WFA )
  • Microsoft Windows Server

Issue

  • Cannot login on OnCommand Workflow Automation web interface using the admin user credentials.
  • Error: Authentication Failed. Verify Username and Password
  • In the command prompt if we try to change the admin password: 

C:\Program Files\NetApp\WFA\bin>wfa --admin-password
ERROR: Could not look up WFA's predefined admin user.

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.