Skip to main content
NetApp Knowledge Base

Autosupport fails delivery with the error "Couldn't connect to server"

Views:
528
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
ontap-9
Specialty:
core
Last Updated:

Applies to

  • ONTAP 9
  • AutoSupport

Issue

The Autosupport mail fails delivery with the error ”Couldn't connect to server“.

ClusterA::> autosupport history show -instance

Node: ClusterA-01

AutoSupport Sequence Number: 100

Destination for This AutoSupport: smtp

Trigger Event: callhome.invoke

Time of Last Update: 7/28/2021 12:00:29

Status of Delivery: transmission-failed

Delivery Attempts: 15

AutoSupport Subject: USER_TRIGGERED (TEST:test)

Delivery URI: mailto:autosupport@netapp.com

Last Error: Couldn't connect to server

Time of Generation: 7/28/2021 10:45:40

AutoSupport Compressed Size: 34.47KB

Percent Complete: -

Rate of Upload: -

Time Remaining for Upload: 0s

AutoSupport Decompressed Size: 284.2KB

Total Collection Time (ms): 690

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.
Scan to view the article on your device