Skip to main content
NetApp Knowledge Base

Disconnects logged on SAN application due to poor performance in ONTAP

Views:
171
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
ontap-9
Specialty:
san
Last Updated:

Applies to

  • ONTAP 9
  • iSCSI networks
  • FCP networks

Issue

  • Application monitoring may show The controller system device has disconnected all target ports to the cluster (system) nodes
  • There are disconnects logged and EMS errors such as the following are seen:

Sun Apr 25 14:09:42 -0500 [Node1: fct_tpd_work_thread_0: fcp.io.status:debug]: STIO Adapter:10b IO WQE failure, Handle 0x3, Type 8, S_ID: 0, VPI: 0, OX_ID: 220, Status 0x3 Ext_Status 0x4

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.

 

  • Was this article helpful?