Skip to main content
NetApp Knowledge Base

Only "-total-" when filtering for volume in "qos statistics volume latency show"

Views:
360
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
ontap-9
Specialty:
perf
Last Updated:

Applies to

ONTAP 9

Issue

  • When running qos statistics volume latency show -volume -vserver , there is no output from the specific volume
  • Example: qos statistics after moving vol1 to a SSD aggregate shows high disk latency for the cluster but not the specific volume
Cluster::> qos statistics volume latency show -volume vol1 -vserver svm1
Workload            ID    Latency    Network    Cluster       Data       Disk
--------------- ------ ---------- ---------- ---------- ---------- ----------
-total-              -   114.08ms    59.00us   149.00us   700.00us   113.17ms
-total-              -    90.68ms   115.00us   132.00us  1495.00us    88.94ms
-total-              -   121.99ms    75.00us   129.00us  1398.00us   120.38ms
-total-              -   141.82ms    53.00us   156.00us  1236.00us   140.38ms
-total-              -    97.02ms    74.00us   121.00us     2.80ms    94.02ms

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.
Scan to view the article on your device