Skip to main content
NetApp Knowledge Base

Element Plug-in for vCenter server 4.3.0 not working with VLANs on storage cluster

Views:
202
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
element-plug-in-for-vcenter-server
Specialty:
hci
Last Updated:

Applies to

  • NetApp Element Plug-In for VMware vCenter Server 4.3.0
  • Storage cluster running on NetApp Element with VLANs configured

Issue

  • The Plug-in is successfully registered on the mNode but cannot be managed/configured in vCenter if VLANs are configured on the storage cluster
  • In vCenter - NetApp Element Configuration Management:

There are no clusters to manage. Add a cluster in the NetApp Element Configuration extension.

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.