Skip to main content
NetApp Knowledge Base

SP/e0m traffic fails while Service Processor firmware update stuck at 93 percent

Views:
1,089
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
fas-systems
Specialty:
HW
Last Updated:

Applies to

  • FAS systems
  • SP firmware 2.9P1

Issue

  • The Service Processor firmware is updated
  • The cluster still reports:

::*> system service-processor image update-progress show
                     In                           Percent
    Node             Progress Start Time          Done    End Time
    ---------------- -------- ------------------- ------- -------------------
    node_name_01     yes      -                   93      -
    node_name_02     yes      -                   93      -
    2 entries were displayed.

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.