Skip to main content
NetApp Knowledge Base

SCE Failed to mount the Snapshot copy - Failed to mount the resource

Views:
377
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
snapcenter
Specialty:
snapx
Last Updated:

Applies to

  • SnapCenter plug-in for Exchange (SCE) 4.2 and later
  • Backup of passive DBs on iSCSI disks

Issue

During restore the disk fail to be attached to the Active node with following error:

(Restore failed. Details: Failed to mount snapshot. Details: Failed to mount the Snapshot copy.Failed to mount the resource: <mount_point> from snapshot: <snapshot_name>. No disk is found on all nodes.
Possible Resolution: Make sure that Host to storage connectivity is available.

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.
Scan to view the article on your device
  • Was this article helpful?