Skip to main content
NetApp Knowledge Base

SnapCenter backups running successfully but get Validate License message

Views:
201
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
snapcenter
Specialty:
snapx
Last Updated:

Applies to

SnapCenter Server (SC) 4.4

Issue

  • Backups run successfully but get a Validate License message in SC GU
  • When a Validate License job is run, see the following error in <installation_path>\NetApp\SnapCenter\App_Data\log\SnapManagerWeb_<id>.log:
     

INFO  SnapManagerWeb_24514 PID=[10428] TID=[88] Enter ValidateLicenseAsync
DEBUG SnapManagerWeb_24514 PID=[10428] TID=[88] Lookup SVM

DEBUG SnapManagerWeb_24514 PID=[10428] TID=[88] Register SVM for alias
ERROR SnapManagerWeb_24514 PID=[10428] TID=[88] Failed to find storage volumes of ObjectId: 1 System.Exception: Invalid user & group ID's for storage connection

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.