Skip to main content
NetApp Knowledge Base

Multiple H410 nodes reporting power supply unit failure and presence not detected or unknown

Views:
240
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
h-series
Specialty:
hci
Last Updated:

Applies to

  • NetApp HCI
  • Storage Node: H410S (H300S/H500S/H700S)
  • Compute Node: H410C

Issue

  • Multiple nodes in a 2U, four-node H-Series chassis are reporting Power supply unit (PSU) status as UnknownNot present.
  • Nodes in the chassis are powered ON and functioning.
  • In IPMI / BMC ,
    • Hardware Information page, PSU status shows as  Unknown.
    • Power Source page, Power supply status shows as  Not present.
    • Sensor Reading page, the  Power supply information is either not displayed or its status shows as Not present.
    • Repeated PSU alerts logged on the node's BMC Health Event Log
      • Power Supply Failure Detected - Asserted
      • Power Supply Failure Detected - Deasserted

Note: PSU status screenshots in Additional Information

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.