Skip to main content
NetApp Knowledge Base

SolidFire cluster not reporting after upgrading to Element 11.7

Views:
539
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
management-services-for-element-software-and-netapp-hci
Specialty:
hci
Last Updated:

Applies to

  • NetApp HCI
  • Element Software 11.7
  • Management Node (mNode)

Issue

Unable to register mNode post upgrade of Element cluster to 11.7. Setup-mnode fails with the following error:
 
[2020-04-28T15:40:02.924278Z]:[config_auth:98] CRITICAL:Configuring auth service failed: 403 Client Error: Forbidden for url: https://<SVIP>/auth/api/1/configuration
[2020-04-28T15:40:02.927922Z]:[mnodecfg:170] INFO:Deploying MNode services (this can take several minutes)
[2020-04-28T15:40:13.959567Z]:[config_util:544] INFO:Deploying MNode services succeeded
[2020-04-28T15:40:13.960345Z]:[mnodecfg:173] INFO:Deploying MNode Assets
[2020-04-28T15:40:14.085252Z]:[mnodecfg:69] ERROR:(invalid_client)

 

Sign in to view the entire content of this KB article.

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

NetApp provides no representations or warranties regarding the accuracy or reliability or serviceability of any information or recommendations provided in this publication or with respect to any results that may be obtained by the use of the information or observance of any recommendations provided herein. The information in this document is distributed AS IS and the use of this information or the implementation of any recommendations or techniques herein is a customer's responsibility and depends on the customer's ability to evaluate and integrate them into the customer's operational environment. This document and the information contained herein may be used solely in connection with the NetApp products discussed in this document.