Skip to main content
We are redesigning the NetApp Knowledge Base site to make it easier to use and navigate. The new and improved site will be available the first week of October. Check out our video or read this KB article to know more about changes you’ll see on the site.
NetApp Knowledge Base

PSU status shown as "Not Present" but no issues at the host itself

Views:
30
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
h-series
Specialty:
hci
Last Updated:

Applies to

  • NetApp H410S series storage nodes
  • NetApp H300E
  • NetApp H500E
  • NetApp H700E
  • NetApp H410C

Issue

At BMC (IPMI) interface:

  • Server Health, Sensor Reading page shows PSx Status as N/A and Reading as Not Present
  • Server Health, Power Source page shows Power Supply Status as Not present and 0 for all values for both power supplies
  • System, Hardware Information page shows correct details (device details, status, present, etc.) for both power supplies
  • Node is powered on and showing no issues itself, working as expected

(Example screenshots can be found at the Additional Information section)

 

CUSTOMER EXCLUSIVE CONTENT

Registered NetApp customers get unlimited access to our dynamic Knowledge Base.

New authoritative content is published and updated each day by our team of experts.

Current Customer or Partner?

Sign In for unlimited access

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

 

  • Was this article helpful?
******************************************************* *******************************************************