Skip to main content
NetApp Response to Russia-Ukraine Cyber Threat
In response to the recent rise in cyber threat due to the Russian-Ukraine crisis, NetApp is actively monitoring the global security intelligence and updating our cybersecurity measures. We follow U.S. Federal Government guidance and remain on high alert. Customers are encouraged to monitor the Cybersecurity and Infrastructure Security (CISA) website for new information as it develops and remain on high alert.
NetApp Knowledge Base

SP wrongly links up with 100Mbps even though the actual speed is 1Gbps

Views:
183
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
fas-systems
Specialty:
hw
Last Updated:

Applies to

  • Service Porcessor (SP)
  • FAS8300

Issue

SP speed displays 100mb instead of 1gb.
 

Example: 

NODE::> node run -node NODENAME sysconfig -a
        NetApp Release 9.7P3: Fri Apr 17 10:40:14 EDT 2020
        System ID: xxxxxxxxxx (node1); partner ID: xxxxxxxxxx (node2)
        System Serial Number: xxxxxxxxxx (node1)
        System Rev: B1
        System Storage Configuration: Multi-Path HA
        System ACP Connectivity: Inband Active
        All-Flash Optimized: false
        Capacity Optimized: false
        All SAN Array: false
        Backplane Part Number: 111-04200
        Backplane Rev: B0
        Backplane Serial Number: xxxxxxxxxx
      
...
        Service Processor           Status: Online
                Firmware Version:   13.2
                Mgmt MAC Address:   xx:xx:xx:xx:xx:xx
                Ethernet Link:      up, 100Mbps   <<<<<<< 1Gbps is normal
                Using DHCP:         no

 

Scan to view the article on your device
CUSTOMER EXCLUSIVE CONTENT

Registered NetApp customers get unlimited access to our dynamic Knowledge Base.

New authoritative content is published and updated each day by our team of experts.

Current Customer or Partner?

Sign In for unlimited access

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support

 

  • Was this article helpful?