Skip to main content
NetApp Knowledge Base

AutoSupport using SMTP shows sent-successful but is not received internally or by NetApp in Clustered Data ONTAP and ONTAP 9

Views:
355
Visibility:
Public
Votes:
0
Category:
ontap-9
Specialty:
core
Last Updated:

Applies to

  • AutoSupport
  • SMTP
  • ONTAP 9
  • Clustered Data ONTAP 8

Issue

  • In the Active IQ dashboard - Autosupport section you confirm the  NOTICE logs are missing (not reaching NetApp)
  • From the command line Autosupport history show confirms that all logs are sent-successful
Destination for This AutoSupport Trigger Event Time of Last Update Status of Delivery
SMTP callhome.performance.data 4/10/2020 00:20:46 sent-successful
SMTP callhome.management.log 4/10/2020 00:31:06 sent-successful
SMTP callhome.weekly 4/5/2020 00:16:14 sent-successful
SMTP callhome.invoke.all 4/4/2020 14:25:33 sent-successful
  • Testing connectivity from the command line also confirms connections are working

cluster1::> system node autosupport check show -node node_name

                             On Demand
Node             HTTP/HTTPS Server     SMTP       Configuration
---------------- ---------- ---------- ---------- -------------
node2            ok         ok         ok         ok
CUSTOMER EXCLUSIVE CONTENT

Registered NetApp customers get unlimited access to our dynamic Knowledge Base.

New authoritative content is published and updated each day by our team of experts.

Current Customer or Partner?

Sign In for unlimited access

New to NetApp?

Learn more about our award-winning Support